5.2. TORSTAI

9.00-> Ilmoittautuminen

10.00-12.00 Lounas

12.00-12.45 Paneelikeskustelu: Maailman paras ruokaketju tehdään yhdessä, mutta kuinka?

Puhujina: Mika Ala-Fossi, Reijo Flink, Paula Virtanen, Inga Manninen, Petter Sandelin

12.45-13.15 Millä keinoilla voi menestyä epävarmassa toimintaympäristössä?

Timo Ritakallio, OP Ryhmän pääjohtaja
Profile Picture

13.30-14.15 Kahvit

14.00-14.30 Together 2030 – menestys syntyy yhdessä

Kai Gyllström, Atria Oyj toimitusjohtaja

14.30-15.00 Yhdessä voimme vaikuttaa

Risto Lahti, Atria Suomen yhteiskuntasuhdejohtaja

15.00-16.00 Arvostusta, aitoutta ja oikeita puheenaiheita

Arman Alizad, toimittaja ja dokumentaristi

16.00-16.15 Loppusanat

Reijo Flink, toimitusjohtaja A-tuottajat Oy, A-Rehu Oy, Nautasuomi Oy

19.45 Iltaohjelma

6.2. PERJANTAI

9.00-9.30 Suomalainen maailman paras liha maailmalle

Seppo Pellikka, Atria Suomen vientijohtaja

9.30-10.00 Kyselytunti päätoimittajalle

Jouni Kemppainen, Maaseudun tulevaisuuden päätoimittaja
Jukka Saarenpää, Atria Suomen tutkimuspäällikkö
Tuomas Kujala, Atria Suomen valmisruokaliiketoiminnan johtaja

11.00-12.00 Lounas

Profile Picture

14.15-15.00 Kahvit