OHJEITA LIPUN OSTAJALLE

Lippuja pääset ostamaan sivun oikean reunan OSTA LIPPUJA -painikkeesta 1.11.2022 klo 12 alkaen. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyäsi maksuvaiheeseen liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin.

Lippuja voi ostaa kaupasta suoraan laskulla, jolloin laskuun lisätään laskutuslisä 12,40 €/tilaus. Lasku tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa.

Liha-akatemian seminaarilippu sisältää kahden päivän seminaariohjelman, lounaan 2 kpl, päiväkahvit 2 kpl ja illallisen. Huomioithan, että majoitus ei sisälly seminaarilippuun. Lue lisää kohdasta ”Varaa majoitus erikseen”.

Torstain 2.2. seminaari livestriimataan. Mikäli et pääse osallistumaan paikan päälle Liha-akatemiaan, voit tilata itsellesi maksuttoman livestriimauslinkin lippukaupan kautta. Linkki torstain striimaukseen lähetetään lippukaupan kautta ilmoittamaasi sähköpostiin 1.2.2023. Lähettäjänä tässä toimii Liveto.

Mikäli lippuihin liittyen sinulla ilmenee ongelmia tai lipun toimittamisessa sähköpostiisi on haasteita, olethan yhteydessä suoraan Liveton asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@liveto.io.

VARAA MAJOITUS ERIKSEEN

Huomioithan, että majoitusvaraus ei sisälly seminaarilipun hintaan, vaan on tehtävä erikseen suoraan hotellista. Yöpymisiä voi varata Sokos Hotel Torni Tampereen majoituskiintiöstä 5.1.2023 saakka, kun varauksen tekee soittamalla, sähköpostilla tai nettivarauksena.

Sokos Hotels myyntipalvelun yhteystiedot:

LIPPUJEN TARKISTUS

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöltä tai voit halutessasi tulostaa ne. Liput tarkastetaan ennen seminaaria ja vaihdetaan seminaaripassiin ilmoittautumispisteellä. Ilmoittautuminen alkaa to 2.2.2023 klo 10 ja päättyy seminaarien alkaessa klo 12.00.

LIPPUJEN HINNAT

150 € / 1.11.–31.12.2022
200 € / 1.–15.1.2023

Lipunmyynti päättyy lippujen loputtua tai viimeistään 15.1.2023.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io.

ILLALLISEN PUKUKOODI

Illallinen alkaa to 2.2. klo 20 maljapuheella. Illallisen pukukoodina toimii tumma puku.