LIHA-AKATEMIA 2020 OHJELMA

13.2. TORSTAI

ikoni_lounas

11:00 Lounas

Merja_Leino

12:00 Atrian vastuullisuus

Merja Leino, vastuullisuusjohtaja, Atria

Merja Leino on Atrian vastuullisuusjohtaja. Yli 20 vuoden atrialaisena hän kuvailee Atriaa ”vastuullista tekemistä kuluttajan parhaaksi”. Tiedonjanoisen Merjan mielestä pahinta olisi pysähtyä paikoilleen; aina on varaa kehittyä. Hän arvostaa hyvää ruokaa sekä sen takana olevaa koko ruoantuotannon ketjua.

ER_Korhola

12:45 Ilmasto ja politiikka

Eija-Riitta Korhola

Eija-Riitta Korhola on hallitusammattilainen ja filosofian tohtori, joka on väitellyt ilmastopolitiikasta. Korholalla on kokemusta niin europarlamentiikon kuin Kokoomuksen varapuheenjohtajan tehtävistä. Hän on myös ilmastofoorumi ICEFin johtoryhmän jäsen.

Sara_Pohjavuori

13.30 Lihan merkitys ruokavaliossa

Sara Pohjavuori, ravitsemusasiantuntija, Foodwest Oy

Sara on koulutukselta laillistettu ravitsemusterapeutti ja toimii ravitsemusasiantuntijana Foodwestillä. Saralla on monipuolista kokemusta yli 15-vuoden ajalta ravitsemusasiantuntijana elintarvikeyrityksissä. Taustalla on vahva mielenkiinto auttaa ihmisiä tekemään monipuolisia ja terveellisempiä ruokavalintoja päivittäin. Hyvinvointia edistävän ruokavalion voi koostaa monella tavalla, eikä yhtä ainoaa oikeaa mallia ole. Mikään yksittäinen ruoka ei tee ruokavaliosta terveellistä eikä epäterveellistä, vaan kokonaisuus ratkaisee. Monipuolisen ja terveellisen ruokavalioon mahtuu myös kohtuullisesti lihaa, jolla on oma tärkeä merkitys monipuolisessa ruokavaliossa. Tärkeää on, että ruoka maistuu maukkaalta, jolloin se tulee myös syödyksi lautaselta, eikä ruokaa tarvitse heittää roskiin.

ikoni_kahvi

14:15 Iltapäiväkahvi

ikoni_palkintojenjako

15:00 Palkintojen jako

Mika_AlaFossi

15:30 Yhdessä olemme Atria

Mika Ala-Fossi, toimitusjohtaja, Atria Suomi

Atria Suomen toimitusjohtaja. Hän on nähnyt jo pitkän taipaleen yrityksen matkaa ja sen kehityksen maakuntasarjapeleistä kansainvälisten areenojen sarjaan. Tätä kehitystä hän katsoo erityisellä ylpeydellä. Mika nauttii hetkistä, kun pääse eteläpohjanmaalaisille markkinoille, pesäpallopeliin tai mihin tahansa tapahtumaan, jossa käristetään perinteistä ”kärväriä” – niissä hetkissä, käristemakkara kourassaan, hän aistii aidosti hyvää yhteistä fiilistä. Vapaa-ajallaan mies rentoutuu metsä-, metalli-, puu- ja maatöiden parissa. Talvisin lähes kaikki vapaa-aika hujahtaa jäähallien uumenissa kiekkojunioreita valmentaen.

Jukka_Jalonen

16:15 Näin rakennat menestyvän tiimin

Jukka Jalonen, Maailmanmestarijoukkueiden tekijä

Kaikkien tuntema jääkiekkovalmentaja Jukka painottaa ryhmähengen merkitystä matkalla menestykseen. Jotta tavoitteet saavutetaan, ryhmän kokonaisuuden on toimittava ja tavoitteita kohti on mentävä määrätietoisesti, luovuttamatta.

ikoni_illallinen

20:00 Illallinen

14.2. PERJANTAI

Julkaistaan myöhemmin