LIHA-AKATEMIA 2022 OHJELMA

3.2. TORSTAI

12:00 Tervetulosanat

Reijo Flink, toimitusjohtaja, Atria Tuottajat, A-Rehu ja Nautasuomi
2022_merja_leino

12:15 Atrian päivitetty vastuullisuusohjelma

Merja Leino, vastuullisuusjohtaja, Atria

Merja Leino on Atrian vastuullisuusjohtaja. Yli 20 vuoden atrialaisena hän kuvailee Atriaa ”vastuullista tekemistä kuluttajan parhaaksi”. Tiedonjanoisen Merjan mielestä pahinta olisi pysähtyä paikoilleen; aina on varaa kehittyä. Hän arvostaa hyvää ruokaa sekä sen takana olevaa koko ruoantuotannon ketjua.

2022_juha_grohn

12:45 Atria konsernin terveiset

Juha Gröhn, Atria konsernin toimitusjohtaja

Liha-akatemiassa kuullaan myös koko Atria-konsernin toimitusjohtajaa: Juha Gröhnin ura Atrialla alkoi yli 30 vuotta sitten, ja Atria Oyj:n toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2011. Juhalle ruoka on rakas toimiala, koska hyvää, laadukasta ruokaa on hienoa valmistaa ja kaupata.

2022_juha_marttila

13:15 MTK: Miltä tulevaisuus näyttää?

Juha Marttila, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton johtokunnan puheenjohtaja

Juha Marttila toimii Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton johtokunnan puheenjohtajana. Hän on koulutukseltaan agronomi ja maatalous-ja metsätieteiden tohtori. Hänellä on nautakarjatila Simossa.

ikoni_kahvi

13:45 Tauko

ikoni_palkintojenjako

14:15 Palkittavat tilat

Atria-Hyvä_Ruoka-Photo_Ville_Vappula_85X6042-preview

14:45 Ruokakauppojen trendit: Mihin ollaan menossa?

Juha Nieminen, myyntipäällikkö, S-ryhmä

Maaseudun rauhassa asuva Juha Nieminen vastaa myyntipäällikkönä S-ryhmässä tuoretuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Juhan 20-vuotinen S-ryhmä -ura käynnistyi lihatiskin takaa, ja sittemmin hän on toiminut useissa erilaisissa kaupanalan tehtävissä.

2022_taneli_rytsa

15:15 Viljamarkkinakatsaus 2022

Taneli Rytsä, Commodity Broker, Northstar Brokerage

Taneli Rytsä, Commodity Broker, Northstar Brokerage, työ kansainvälistä vilja- ja rehuraaka-ainekauppaa sekä laivarahteja. Lisäksi Gaftan kansainvälisen vilja- ja rehuraaka-ainekaupan sopimusriitojen sovittelija (Arbitrator, Lontoo). Aikaisempi työhistoria kotimaan kaupassa ja teollisuudessa Keskolla ja Hankkijalla.

15:45 Loppusanat

Reijo Flink, toimitusjohtaja, Atria Tuottajat, A-Rehu ja Nautasuomi