Iltajuhla menu

Oodi suomalaiselle maailman parhaalle lihalle.

Karveerauspisteestä
DryAgeClub Steak
Tumma luudinkastike

Pitkään haudutettua possun plumaa
Tatti-tryffelikastike

Buffeesta
Hunaja-omenapaahdettuja juureksia
Kermaperunat
Paahdettua sydänsalaattia – vadelmalonkero-vinaigretellä

Mausteista Coleslawta
Omena-couscoussalaattia
Mozzarellasalaattia
Herne-pestoperunasalaattia  ( L,G)
Pikkelöityjäja tuoreita tomaatteja – sipulin ja basilikan kera (G,VE)
Mummonkurkkua – tilliä (L,G,V)
Grillattua varsiparsakaalia – seesamikastike, korianteri ja chili ( G,VE)
Kokonaisena paahdettua maa-artisokkaa – lehtikaalia ja aiolia (L,G)

Jälkiruoaksi
Sitruuna possetti– lakumarenkia ja vadelmaa (L,G)