
Iltajuhla menu
Oodi suomalaiselle maailman parhaalle lihalle.
Karveerauspisteestä
DryAgeClub Steak
Tumma luudinkastike
Pitkään haudutettua possun plumaa
Tatti-tryffelikastike
Buffeesta
Hunaja-omenapaahdettuja juureksia
Kermaperunat
Paahdettua sydänsalaattia – vadelmalonkero-vinaigretellä
Mausteista Coleslawta
Omena-couscoussalaattia
Mozzarellasalaattia
Herne-pestoperunasalaattia ( L,G)
Pikkelöityjäja tuoreita tomaatteja – sipulin ja basilikan kera (G,VE)
Mummonkurkkua – tilliä (L,G,V)
Grillattua varsiparsakaalia – seesamikastike, korianteri ja chili ( G,VE)
Kokonaisena paahdettua maa-artisokkaa – lehtikaalia ja aiolia (L,G)
Jälkiruoaksi
Sitruuna possetti– lakumarenkia ja vadelmaa (L,G)
